joi, 23 august 2012

Definiţia îngerilor, „duhuri slujitoare”.


Când Apostolul Pavel ne oferă în epistola sa către Evrei definiţia îngerilor, cred că a luat-o din Evanghelia după Matei 4- 11 unde vedem că după ce a fost ispitit Domnul Isus de Diavolul, îndată Tatăl a trimis un număr de îngeri nedefiniţi ca număr, care au început să-I slujească.
Întotdeauna să nu uităm că avem o protecţie invizibilă şi invincibilă, a îngerilor care intervin oridecâteori este nevoie cu o singură condiţie, ne spune David în Ps. 34, aceea de a ne teme de Domnul. „Îngerii Domnului tăbărăsc în jurul celor ce se tem de El, şi-i scapă„
Cred că orice copil al lui Dumnezeu atunci când acceptă rolul de slujitor, în orice domeniu de activitate creştină, el este privit ca un înger.
Atunci când nevoia cere o forţă supranaturală, în aer pe ape sau pe pământ, din vânturi î-Şi face soli şi din flăcări de foc slujitori, pentru a salva, pe cei ce trebuie salvaţi.
Când avionul companiei KLM cu care plecasem din Munchen, sept. 2004, a intrat într-un nor de furtună deasupra Alanticului, am văzut cum numai Îngerii, ne-au scos să din golul de aer în care a căzut avionul.
Îngerii de lumină ne învaţă duhul de slujire, dar demonii învaţă oamenii duhul de mândrie, de aroganţă de funcţii mari, cum a dorit Lucifer, şi toţii cei ce-l urmează vor avea aceeaşi soartă, infernul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu