miercuri, 7 noiembrie 2012

Apăsarea păcatului. (Isaia 24:19-20)



„Pământul se rupe, pământul se sfarmă, pământul se crapă, pământul se clatină ca un om beat, tremură ca o colibă; păcatul lui îl apasă, cade și nu se mai ridică”.
De peste 70 de ani urmăresc istoria pământului și a lumii. Australia, după ce o perioadă bună de timp a fost sub ape, acum este în flăcări. În Brazilia alunecările de teren au produs atâtea victime! Zăpada a paralizat New-York-ul și tot nordul Americii. Vulcanul uriaș al Japoniei, după 50 de ani de somnolență, aruncă acum lavă din infern. Centura de foc a planetei al cărei centru se află în Indonezia produce permanent cutremure; Egiptul fierbe, iar comorile celui mai important muzeu (pe care acum un an l-am vizitat şi pot afirma că sânt o splendoare) sânt acum în pericol. Iranul astăzi a experimentat o rachetă cu o viteză mai mare de trei ori decât viteza sunetului. Am văzut filmat un corp ceresc sau farfurie zburătoare ce se plimba deasupra Ierusalimului?! Moscova este lovită în cel mai mare aeroport de către doi fanatici musulmani, iar rezultatul acestui atac sânt zecile de morți și sutele de răniți. În Pakistan asasinatele se țin lanț. Stratul de ozon din Patagonia și  în partea cea mai sudică a Americii de Sud este pe cale de dispariție etc.
       Așa a început anul 2011 și tot ce am spus mai sus este doar o mică secvență din trista realitate a planetei noastre.
       Păcatul apasă nu doar planeta care suspină și suferă, ci ne apasă și pe noi, oamenii. 75% din populația globului este bolnavă deoarece păcatul, deși a fost ridicat de Mielul lui Dumnezeu de peste 2000 de ani, continuă să îi apese pe toți cei care încă nu s-au convertit.
       Planeta noastră este permanent amenințată de asteroizii care circulă haotic în univers asemenea unor  bucăți de rocă şi ele pot fi văzute în multe muzee din lume.
Acum se îndreaptă spre pământ asteroidul Apophis care are două mii de metri în diametru şi care, dacă ar atinge pământul, ar echivala cu 35 de bombe nucleare de la Hiroșima - spun cercetătorii.
       Toate descoperirile savanților se fac pentru încurajarea păcatului. Sateliții artificiali, prin telefonia mobilă, au creat o nouă autostradă a desfrâului.
       Eliberarea de sub apăsarea păcatul asupra pământului va veni odată cu împărăția Mesianică care, pentru noi, a venit de mult și dacă Fiul ne face slobozi sântem cu adevărat slobozi! Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu