vineri, 6 ianuarie 2012

CINE ÎNȘEALĂ PE DUMNEZEU ESTE BLESTEMAT.

Nu vă înșelați: Dumnezeu nu se lasă să fie batjocorit. Este o iluzie a crede cineva că Dumnezeu poate fi înșelat. Biblia însă vorbește pe înțelesul tuturor. Chiar aceasta este realitatea, că noi, spune domnul Isus, că noi nu avem nimic proprietate și deaceea nici nu putem lua nimic cu noi deoarece toți talanții și toate talentele ne sunt date în administrație pentru o vreme foarte limitată.
Orice sportiv medaliat olimpic după 30 de ani poate nu mai este nimic, primind rentă viageră.
Sănătate, bani, avere, profesie, timpul, etc. nu sunt ale noastre, ni se dau doar pentru a fi testați dacă le folosim correct.
Dumnezeu prin Codul ceresc al Bibliei, ne spune absolut despre tot ce ni s-a dat cum vrea Dumnezeu să fie folosit și despre care Solomon spune: „Din mâinile Tale primim tot ce-Ți aducem„ Noi aici ne arată Cuvântul că înșelăm pe Dumnezeu, deoarece scurtcircuităm programul Său care prevede restituirea după utilizare pentru nevoile noastre, a tot ce ne-a dat. Toți cei ce astfel cred că înșeală pe Domnul nerespectând cele 4 rânduieli din Fapte 2-42 adică învățătura Apostolilor, legătura frățească frângerea pâini și Rugăciunea sunt blestemați, ca și cei ce se încred în oameni Ieremia 17.
Numai cineva inconștient poate accepta ștatutul de a fi blestemat, chiar de Dumnezeul binecuvântat în veci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu