luni, 9 ianuarie 2012

SINCRONIZAREA–CREAȚIE ȘI OM.


„Te laud că sunt o făptură așa minunată„   Ps.139-14
                 

Pentru tot ce este în jurul nostru, Dumnezeu a creat un echivalent în trupul nostru, scopul Său fiind de la început fericirea noastră.
În jurul nostru avem melodii, culori infinite, arome și dulciuri delicioase, parfumuri și flori etc. dar ca toate,acestea să poată fi recepționate, mii de miliarde de celule invizibile au fost combinate ca noi să avem ochi pentru culoare, urechi pentru melodii, miros pentru minunatele parfumuri, Parisul fiind centru mondial al acestora, gustul pentru infinitele produse ale pământului,
Omul a încercat să facă ceva pentru cei lipsiți de unele din aceste organe, dar cine ar putea construi un ochi adevărat. „Ce bine vede ochiul meu (spunea David) lucrul acesta”.
Dar pentru toate nevoile noastre de natură spirituală ca să cunoaștem pe Creator, sincronizarea  perfectă se face prin Domnul Isus.
Dacă nu am avea decât această sincronizare, am avea suficiente motive să credem și să-L  iubim pe Dumnezeu pentru gândurile Sale pline de dragoste față de noi. Ieremia 29-11.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu